Kööpenhamina on tunnettu myös Tivolistaan. Tivoli perustettiin vuonna 1843, jolloin Georg Carstensen sai luvan perustaa huvipuiston keskelle kaupunkia. Puisto onkin maailman toisiksi vanhin huvipuisto. Siellä oli alunperin vain karuselli ja vuoristorata sekä mahdollisuus pelata biljardia. Sittemmin huvipuisto on kasvanut ja siitä on tullut suosittu sekä tanskalaisten että matkailijoiden keskuudessa. Puistossa on tähän mennessä käynyt yli 300 miljoonaa kävijää. Vuosittain kävijöitä on 4,5 miljoonaa.

Alkuperäisiä ravintoloita tai paviljonkeja ei ole enää jäljellä, mutta vuoristorata on vielä olemassa. Se on peräisin vuodelta 1914, ollen maailman kolmanneksi vanhin. 720 metriä pitkä rata on tehty vuoristoa muistuttavaksi maisemaksi. Sen huippunopeus kohoaa 50 kilometriin tunnissa.

Puisto ei ole vain lasten peuhupaikka. Aikuisille tuovat elämyksiä konsertit, ravintolat, upeat kukkaistutukset, tunnelmallinen iltavalaistus ja ilotulitukset. Tivoli on kuuluista upeista iltavalaistuksistaan ja koristeluistaan esimerkiksi Halloweenin aikaan.
Tivoli on avoinna huhtikuun puolivälistä syyskuun loppuun ja joulusesongin aikaan.

Tivoli sijaitsee osoitteessa Vesterbrogade 3 (Raatihuoneen takana).

Sisäänpääsy maksaa alkukesästä 110 Kr (n. 15,25 €), kun taas loppukesän hinta on 120 Kr (n. 16,60 €).

Katso tarkemmat hinnat osoitteesta www.tivoligardens.com.

Parkkeeraaminen on maksullista. 3 tuntia maksaa 66 Kr (n. 9,15 €), 5 tuntia maksaa 110 Kr (n. 15,25 €). Koko päivän parkkeeraus kustantaa 210 Kr (n. 29 €).